I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, May 11, 2009

Sekitar Akademi Menara Gading Kohort V

Akademik Menara Gading merupakan program yang dianjurkan oleh pihak Yayasan Istana Abdul Aziz dengan kerjasama Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Ini adalah kem IV membawa tema "kepimpinan dan kecemerlangan akademik". Program ini telah berlangsung pada 30 April sehingga 6 Mei 2009. Diantara objektifnya adalah memberi pendedahan persekitaran dan budaya belajar di universiti, memberi latihan kepada para pelajar ke arah pembangunan personaliti diri secara menyeluruh dan menembahkan keyakinan para pelajar.
Para peserta merupakan pelajar sekolah menengah di Daerah Kuantan dan Pekan yang akan mengambil SPM 2009. Program Akademik Menara Gading ini telah bermula sejak tahun 1999 lagi dengan kerjasama UKM. Para peserta pada tahun ini merupakan kohort V. Perasmiannya telah disempurnakan oleh YB. Dato' Saifuddin Abdullah, Timb. Menteri Pengajian tinggi.majlis perasmian...di dewan kuliah..


4 comments:

 1. terima kasih kpd kwan2 yg m'jayakn progrm nie wlaupn progrm nie d adakan time exam.. sekecil mane pn sumbgan anda amatla d hargai..

  sekian..TTK..

  ReplyDelete
 2. En. moderator..saya folow lawatan pkap ke cameron highland tahun lepas..ada gambar lg tak?

  ReplyDelete
 3. salam....sedihnya coz sy tak termasuk dlm gambar time kat dewan senat tu..
  Allah nk uji sekejap..pepun, tahniah untuk pkap

  ReplyDelete
 4. geo life. yang dekat cameron tu program family day ke?

  ReplyDelete